ציורי אשליה וגוף שיצרתי לארבע מיצגים בפסטיבל הצבעים אילת

פסטיבל הצבעים באילת, שאורגן על ידי חברת “ראש חוצות” בשיתוף עיריית אילת, היה הפסטיבל האחרון בו השתתפתי לפני תחילת “עידן הקורונה”. באירוע שבו יצרתי ארבע מיצגים צבעוניים נכחו המוני אנשים שטיילו בין מיצג למיצג מלאי סקרנות ונטולי מסכות. בנוסף למיצגים שלי היו בפסטיבל עוד המון אטרקציות ומשתתפים. בפסטיבל יצרתי ארבע מיצגים שונים מלאים בציורי אשליה שהפכו אובייקטים “אמיתיים” תלת-ממדים לדו-ממדים. ציירתי גם על דמויות אנושיות – גבר ואישה. ציורי גוף האלה הייתה חוויה בלתי נשכחת בפני עצמה.
אספר בקצרה על כל מייצג בנפרד. המייצג הראשון היה “חדר מוזיאון” שבו יצרתי אווירה של מוזיאון עתיק, שבו אחד התמונות (שבתוכה היה דוגמן שאליו ציירתי) קמה לתחייה והצטלמה אם המבקרים.
המייצג השני – ” החדר הוורוד” הוא חדר סוריאליסטי ומאוד טרנדי ומסוגנן כך בשביל להשתלב טוב באינסטגרם.
המיצג השלישי – “חוף הים” הוא המייצג האהוב אלי מפני שלדעתי הצליח יותר מהמיצגים האחרים. גם במייצג זה היית מודליסטית (דנה גולדסמן המדהימה) שציירתי אליה. יצרתי גם תלבושת מיוחדת שדנה התלבשה בה. השקעתי בתלבושת הזאת המון מאמץ, צבע וזמן.
והמייצג האחרון ששמו” קרקס” היה חדר שמדמה קרקס שבו היית במה ,ווילון אדום ועוד אביזרים שקיימים בקרקס. חשוב לציין שאת כל המייצגים האלו הכנתי במשך כמה חודשים בסטודיו שלי.
לסיכום, אני מאוד נהניתי בפסטיבל הצבעים גם כי הוא התקיים באחד הערים הכי יפות בישראל – אילת. הייתי בו עם כל משפחתי וגם בגלל שציירתי אל דמויות אנושיות באופן מאוד אינטנסיבי וזה ניסיון מאוד חשוב עבורי. אני מאוד מקווה לחזור לפסטיבלים מהסוג הזה בקרוב.
חוץ מהווידאו, תהנו גם מגלריית התמונות:
המיצג חוף הים עם הדוגמנית דנה גולדסמןהמיצג קרקס עם המבקריםהמיצג החדר הוורוד עם הצופההמיצג חדר מוזיאון עם דנה גולדסמן ואיגור סולההמיצג חדר מוזיאון בתהליך הכנההמיצג חוף הים בתהליך הכנההכנת התשפות של הדוגמנית למיצג חוף היםהפסל של ראש נשי על ידי אנה קוגן לחדר מוזיאוןהמיצג החדר הוורוד בתהליך הכנההמיצג קרקס בתהליך הכנהציור גוף על הדוגמנית דנה גולדסמן שהוא חלק של המייצג המיצג חוף היםציור גוף על הדוגמן איגור סולה שהוא חלק של המייצג חדר מוזיאוןהדוגמן איגור סולה נצבע על ידי אנה בתוך המיצג חדר מוזיאוןהדוגמנית דנה גולדסמן מצטלמת ביחד עם גרום ארוש מראש חוצות
ציורי אשליה נוספים שיצרתי לפסטיבלים אחרים ניתן לראות בגלריית ציורים לעסקים.
!